De Vegetarische Restaurantweek

7 maart 2019

Van 11 t/m 17 maart 2019, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, lanceert De Hippe Vegetariër in samenwerking met de Vegetariërsbond en diverse partners een vernieuwde versie van de Vegetarische Restaurantweek.

Want heerlijk vegetarisch eten doe je niet alleen thuis, maar ook uit! Alle chefs van de deelnemende lunchrooms, cafés en restaurants willen je laten zien, proeven en ervaren hoe fantastisch de groentekeuken kan smaken. Of je nu regelmatig vegetarisch eet, of net begint met een dagje minder vlees; je zult verrast worden! De deelnemende restaurants serveren deze week een heerlijk vegetarische lunch en diner.

Lunch special (€8):
Bao bun shi take:
gestoomde bun | roodlof | packsoy | spinazie | mirin | soya-citrusvinaigrette

Diner special (€15):
Döner knolselderij:
Pita brood | tomaten komkommersalade | hummus | vegan tzatziki

Drie-gangen menu (€25):
Voorgerecht:
Tortitas de avena:
Haverpannekoekjes | ui | munt | salsa roja

Hoofdgerecht:
Soft taco’s Jackfruit:
Pulled jackfruit | rode ui-pickles | avocado | chipotle mayonaise

Dessert:
Frozen aardbeimargarita
Limoensorbetijs

Het drie-gangen menu is alleen beschikbaar bij Popocatepetl

Deelnemende restaurants:
– Popocatepetl; Amersfoort, Nijmegen, Arnhem, Rotterdam, Haarlem en Utrecht
– KEES Eten&Drinken; Houten en Poortugaal
– Belgisch Biercafé Olivier; Leiden en Utrecht
– De Vooruitgang
– De Haven van Huizen
– Boathouse
– Waag
– STAN&CO; Arnhem en Zeist
– Usine
– Mauve
– Den Draeck

Reserveer snel jouw tafeltje!

Lekker gegeten?
Deel jouw foto moment: #vegetarischerestaurantweek

  • Deel: