Speelgoedbank actie 2018

26 november 2018

Elk kind verdient een cadeautje

Decembermaand is dé cadeautjesmaand, maar niet voor ieder kind. Voor een kind uit een gezin met een klein budget is een cadeau met de verjaardag of een cadeau met de feestdagen niet vanzelfsprekend, laat staan zomaar iets tussendoor. Speelgoedbanken bieden uitkomst, ook voor de rest van het jaar. Van spelen worden kinderen blij en speelgoed kan ook nog eens bijdragen aan de ontwikkeling van het kind! Dat gun je toch ieder kind?

De restaurants van Debuut doneren speelgoed

Om de kinderen uit deze gezinnen een leuk cadeautje te bezorgen staat er in een aantal restaurants van Debuut een grote Kerstboom. De medewerkers van deze restaurants roepen hun gasten op speelgoed onder de boom te leggen. Het is wel belangrijk dat dit speelgoed bruikbaar, schoon en compleet is. Al het speelgoed is welkom (m.u.v. speelgoedwapens). In ruil daarvoor krijg je een heerlijk kopje koffie of thee! Eind januari doneert Debuut al het ingeleverde speelgoed aan de de lokale speelgoedbanken.

Wat doet de lokale speelgoedbank?

De speelgoedbank is er speciaal voor gezinnen die weinig te besteden hebben en daardoor niet in staat zijn speelgoed voor hun kinderen te kopen. Bij de speelgoedbank kunnen kinderen een aantal keer per jaar gratis (tweedehands) speelgoed uitzoeken. Een speelgoedwinkel zonder kassa dus!

Aarzel niet en kom langs om een cadeautje onder de kerstboom  te leggen. Het speelgoed kan gedoneerd worden van 6 t/m 30 december. Zo zorgen wij er voor dat ieder kind kan spelen!

Deelnemende restaurants

Boathouse Almere
De Haven van Huizen
Popocatepetl Nijmegen
STAN&CO Arnhem
Popocatepetl The Mexican Arnhem
STAN&CO Zeist
KEES eten&drinken Portugaal
KEES eten&drinken Houten
Waag Leiden
Usine Eindhoven

  • Deel: