Popocatepetl Den Haag maakt plaats voor STAN&CO

6 december 2018

Popocatepetl Den Haag maakt op de huidige locatie aan het Buitenhof in Den Haag in 2019 plaats voor STAN&CO. Het concept STAN&CO past beter in de plannen die worden gemaakt voor de passage dan Popocatepetl. Omdat de Popo in Den Haag al ruim dertig jaar bestaat en voor veel mensen een begrip is zoeken we daarom nog een nieuwe locatie. Tips: zijn meer dan welkom en mogen naar info@debuut.nl.  Zowel STAN&CO als Popocatepetl zijn concepten van Debuut Horecabeheer en ontwikkeling

Zowel STAN&CO als Popocatepetl zijn concepten van Debuut Horecabeheer en ontwikkeling

Over STAN&CO

STAN&CO staat nooit stil. STAN groeit en bloeit. In Utrecht, in Arnhem, in Zeist en straks in Amsterdam en natuurlijk  Den Haag. Iedere STAN is een beetje anders maar iedere STAN draait om food drinks friends. In Utrecht staat de eerste STAN&CO. Noem het STAN&START. In Arnhem en Zeist beleef je STAN&NU en in Amsterdam en Den Haag zoals gezegd STAN&STRAKS. Geen STAN&CO is hetzelfde. En toch draait het altijd eerst en vooral om STAN&FRIENDS.

STAN&CO Den Haag zal alle dagen open zijn voor ontbijt, lunch, borrel en diner.

Verbouwing

De verbouwing start na de kerst en zal zeker een half jaar duren. Je blijft op de hoogte via de website van STAN&CO en straks via de pers en sociale media kanalen.

Impressie STAN&CO

Bekijk voor een indruk hieronder de video die gemaakt is voor STAN&CO Arnhem

  • Deel: