Overname Beers & Barrels

31 januari 2019

PERSBERICHT

Debuut Horeca breidt horecaportfolio uit met Beers & Barrels

30-1-2019

Debuut Horeca neemt vanaf 15 februari 2019 de exploitaties over van Beers & Barrels, een eigentijds en sfeervol bar-restaurant concept waarin bier een belangrijke rol speelt. Deze uitbreiding is de eerste overname in de samenwerking tussen Waterland en Debuut Horeca die afgelopen zomer tot stand kwam. Debuut Horeca heeft de ambitie om te groeien en heeft meerdere overnames in de planning.

Impressie Beers & Barrels

Ambitieuze groei

Beers & Barrels heeft twee vestigingen in Utrecht en een vestiging in Breda. Het bestaande concept, de identiteit en het medewerkersbestand van Beers & Barrels blijft behouden. De komende maanden wordt Beers & Barrels geïntegreerd in Debuut Horeca. Debuut Horeca heeft al een aantal locaties op het oog om het aantal exploitaties onder de naam Beers & Barrels te vergroten. “Het concept is een uitstekende aanvulling op het bestaande aanbod in de horecaportefeuille van Debuut Horeca. Ons doel is en blijft verrassende concepten op bijzondere locaties door heel Nederland te openen. Elk bezoek zorgt voor een unieke ervaring. De sfeer en ambiance van Beers & Barrels gaan een absolute bijdrage leveren aan ons doel”, aldus directielid Fred Bus.


Over Debuut Horeca

Debuut Horeca is een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. Met nu nog 30 locaties, 17 formules, 3 miljoen gasten en een omzet in 2018 van 52 miljoen is Debuut Horeca een belangrijke speler in de horecawereld. De verrassende horecaconcepten van Debuut Horeca bevinden zich op bijzondere locaties door heel Nederland en vele zijn ware begrippen waaronder Popocatepetl The Mexican, De Vooruitgang, Breakaway, STAN&CO en Belgian Beer Café Olivier. Debuut Horeca heeft als doel om toonaangevend te zijn in gastvrijheid door veelzijdige en spraakmakende horecaconcepten neer te zette


Overige informatie over Beers & Barrels

Locatie          : Beers & Barrels Downtown Utrecht

Adres             : Oudegracht a/d Werf 125, 3511 AL Utrecht

Locatie          : Beers & Barrels Utrecht at the Harbour

Adres             : Veilinghavenkade 177, 3521 AT Utrecht

Locatie          : Beers & Barrels Brouwhuis Breda

Adres             : Ceresstraat 15 A1, 4811 CA Breda

Sociale media

Facebook B&B Utrecht

Facebook B&B Breda  

Instagram

  • Deel: