Ons team

Horecabeheer- en ontwikkelingsmaatschappij Debuut is een snelgroeiende organisatie met 17 verschillende concepten in portefeuille, verspreid over 27 horecagelegenheden in Nederland. Debuut heeft ongeveer 1000 medewerkers in dienst. Debuut is een open, eerlijke, naar buiten gerichte organisatie.

Contact en overleg met overheden, leveranciers, omwonenden, bedrijfsleven en belangenorganisaties is voor de directie en medewerkers dan ook dagelijkse kost. Natuurlijk is er achter de schermen (op kantoor) ook nog voldoende te doen om van Debuut een succesvol bedrijf te maken. Denk aan vormgeving, inkoop, on derhoud en verbouwingen en het contact met leveranciers, gemeentes en instellingen, de (salaris) administratie, promotionele activiteiten en automatisering. Dit gebeurt door de teams van het Secretariaat, HR, Food & Beverage, Administratie, Marketing .

Directie

Ruud van Rietschotendirecteur/eigenaarruud.vanrietschoten@debuut.nl
Mike Simonsdirecteur operationsmike.simons@debuut.nl
Bert van Doornfinancieel directeurbert.vandoorn@debuut.nl

Operationeel management

Edwin Siksmaregio manageredwin.siksma@debuut.nl
Edwin Spruijtregio manageredwin.spruijt@debuut.nl
Alex Breijerregio manageralex.breijer@debuut.nl
Sander Wissinkculinair inspiratorsander.wissink@debuut.nl

Projecten

Fred Busproject & conceptenfred.bus@debuut.nl
Robert-Jan Abrahamsevastgoed – legal – nieuwe projectenrobertjan@debuut.nl

F&B

Rutger van der Kreek van LoonF&B/Inkoop  managerRutger@debuut.nl

Staf

F&Bfenb@debuut.nl
Marketingmarketing@debuut.nl
Recruitmentvacatures@debuut.nl
Administratieadministratie@debuut.nl