Horecaorganisatie Debuut gaat nog meer gasten verrassen samen met No Fairytales

6 mei 2019

Vanaf 1 mei staan de tortilla’s van No Fairytales op het menu van verschillende restaurants van de horecaorganisatie Debuut. Voor No Fairytales een mooie stap om nog meer mensen in de horeca kennis te laten maken met de heerlijke tortilla’s die voor 45% uit groenten bestaan.

” De horeca is een fantastische plek om nog meer mensen in aanraking te laten komen met lekkere en gezonde alternatieven. In het restaurant ervaren gasten nog beter hoe je lekker en makkelijk meer groenten kan eten en proef je meteen het gerecht. We zijn supertrots dat horecaorganisatie Debuut als groentepartner hun gasten gaat verrassen met onze verse groentetortilla’s.”Bernadette Kooijman, founder van No Fairytales.

Over Debuut

Debuut is de horecaorganisatie achter verrassende concepten op bijzondere locaties door heel Nederland. Elk bezoek zorgt voor een unieke ervaring, iedere keer weer. Veel van deze concepten zijn ware begrippen en allemaal horecabedrijven met een eigen karakter. Het streven van Debuut naar duurzame samenwerkingsverbanden met aanbieders van horecaproducten is voor hen van groot belang.  

” “Lekker” De tortilla’s zijn smaakvol, zien er kleurrijk uit en bieden tal van mogelijkheden om te verwerken. De tortilla’s van No Fairytales zijn dan ook een lekkere en gezonde aanvulling op de menukaarten en past goed in de keuze om bewust meer gezonde gerechten op de menukaarten te zetten. Voor dit gerecht hebben wij gekozen om de tortilla’s te drogen op een lage temperatuur waardoor de kleur mooi blijft behouden. Een gezonde krokante bite die een mooie aanvulling geeft op de salade waarmee we ze serveren.” Sander Wissink – foodinspirator Debuut

Vanaf 1 mei zijn de tortilla’s van No Fairytales verkrijgbaar bij de volgende deelnemende restaurants:

Boathouse Almere

De Haven van Huizen

KEES eten & drinken Houten

KEES eten & drinken Poortugaal

Mauve Laren

STAN&CO Arnhem

STAN&CO  Zeist

Usine Eindhoven

Waag Leiden

  • Deel: