EET met je hart, groot succes!

19 januari 2018

Restaurants komen in actie

Tijdens de jaarlijkse EET met je hart campagne in november en december werd restaurantgasten een vrijwillige donatie van € 1,- per tafelrekening gevraagd. Met deze euro laat de Stichting Met je hart ouderen in diverse gemeenten weer genieten.

Cheque draagt bij aan nieuwe ontmoetingen

DEBUUT Horecabeheer & ontwikkeling steunt Stichting Met je hart binnen verschillende gemeenten.

Maar liefst € 7.000,- is er opgehaald door de deelnemende zaken van Debuut voor deze EET met je hart actie! Op 11 januari is in Stan&Co Utrecht de cheque overhandigd aan de initiatiefneemster Babs van Geel van Stichting Met je hart.

Deze donatie gaat 100% naar het organiseren van waardevolle, terugkerende ontmoetingen voor ouderen zodat echt contact en nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan. 

v.l.n.r. Mike Simons (operationeel directeur Debuut, Babs van Geel ( initiatiefnemer Met je hart) en Daan Smeltzer (Stan&Co Utrecht)

STAN & CO , Den Draeck,  Popocatepetl The Mexican, Café Olivier (Belgian Beer Cafe) in Utrecht. Usine , Stadscafé de Vooruitgang in Eindhoven Stadshotel De Klok & Paviljoen De Colonie en Popocatepetl  in Breda en Popocatepetl Nijmegen hebben in de maanden november en december de actie goed onder de aandacht gebracht bij gasten. En hierop veel warme reacties gekregen en donaties.

Reken jij ook af met eenzaamheid?

Stichting Met je hart organiseert waardevolle ontmoetingen voor kwetsbare ouderen en inspireert anderen om ook in actie te komen.

Stichting Met je hart laat ouderen die zich eenzaam voelen weer genieten. Van mooie momenten én van nieuwe vriendschappen. Dat doen zij door waardevolle ontmoetingen voor hen te organiseren. Dankzij de geweldige inzet van restaurants en hun gasten, bedrijven, organisaties, scholen en vrijwilligers, doen ouderen weer mee in hun eigen buurt.

Ken je een oudere die graag eens mee zou gaan? Of wil jij je inzetten voor Met je hart?
Stuur een mail naar marjolein@metjehart.nl (Utrecht).

  • Deel: