Decemberactie – speelgoed gezocht

5 december 2017

Elk kind verdient een cadeautje

Decembermaand cadeautjesmaand, maar niet voor ieder kind. Voor een kind uit een gezin met een beperkt budget is een cadeau met de verjaardag of een cadeau met de feestdagen niet vanzelfsprekend, laat staan zomaar iets tussendoor.

De Speelgoedbanken in Nederland bieden uitkomst, ook voor de rest van het jaar. Een kind moet kunnen spelen. Daarom ook dit jaar weer de speelgoedactie in diverse zaken van Debuut

Speelgoedactie 

Om kinderen uit deze gezinnen een leuk cadeautje te bezorgen staat er bij Stan&Co Arnhem, Usine, De Haven van Huizen, Waag, Hometown Coffee & More en KEES. De medewerkers van deze restaurants roepen hun gasten op speelgoed onder de boom te leggen. In ruil daarvoor bieden zij een gratis kopje koffie aan! Eind januari doneren zij al het ingeleverde speelgoed aan de lokale speelgoedbanken.

Steun onze speelgoedactie, en maak kinderen blij!

Help de lokale speelgoedbank en doneer voor 1 januari jouw speelgoed!
In ruil voor een gratis kop koffie of thee.

Inzamelen speelgoed van 6 t/m 30 december 2017.
Speelgoed graag schoon, compleet en in goede staat.

Wat doen Speelgoedbanken

De doelstelling van Speelgoedbanken is het aanbieden van speelgoed aan gezinnen die niet of nauwelijks over de middelen beschikken om speelgoed voor hun kinderen aan te schaffen. Speelgoed is een eerste levensbehoefte en door te spelen kunnen kinderen zich ontwikkelen. Ieder kind heeft het recht om te spelen, ongeacht de financiële situatie van de ouders of verzorgers!

  • Deel: