Debuut opent STAN&CO in Zeist

6 juli 2018

Restaurant STAN&CO van Debuut Horeca heeft officieel zijn deuren geopend in de oude gasfabriek in het centrum van Zeist.

STAN&CO is inmiddels een begrip in Utrecht en Arnhem en verovert nu dus ook Zeist. Deze derde vestiging heeft 160 zitplaatsen binnen en 165 zitplaatsen en is een typisch allday-concept voor koffie, lunch, borrel en diner.

Chef’s table

Ook deze nieuwe vestiging biedt mogelijkheden voor heel veel momenten: bagels, broodjes, soepen en salades, 20 open wijnen, borrels en bites, uitgebreide lunch en diner gerechten, steaks van de Josper grill en nog meer. Er is ook een grote chef’s table waar de chefs gerechten bereiden voor de ogen van de gast. Deze nieuwe STAN&CO biedt plaats voor elk moment: een relaxte zithoek en grote leestafel, een grote centrale bar voor cocktails en borrels, en ook een live DJ op elke vrijdag- en zaterdagavond.

Ideale ligging voor nieuwe hotspot

Zeist is een ideale spot voor de nieuwe vestiging. Een prachtige omgeving die vier seizoenen per jaar verschillend publiek trekt en in een groeiende gemeente van vijftig vierkante kilometer en zestigduizend inwoners. Terraspubliek, zakenlunches, vegetariërs, wielrenners, wandelaars, ouders met kids, borrelaars, eetclubjes, uitgaanspubliek en vaste (graag geziene) gasten: iedereen is welkom bij STAN&CO Zeist.

STAN&JOBS

Wil jij werken in de horeca? Dan zoeken wij jou! Bij Debuut zijn we op zoek naar horecatalenten met passie voor hun vak en een dienstverlenende instelling. Als je kiest voor DEBUUT, kies je voor een uitdagende baan. Er zijn diverse mogelijkheden. Van parttime tot fulltime. Van leerling tot leidinggevende. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop kansen om je droombaan te vinden.

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Kijk daarom snel onze video, om te zien hoe het is om bij Debuut te werken!

  • Deel: