Debuut Horeca B.V. Zoekt Uitbreiding.

Wij zoeken ter uitbreiding van onze formules STAN&CO, Popocatepetl en Belgisch Biercafé Olivier, in de grotere steden  bedrijfsruimtes ter overname (minimaal 75.000 inwoners) Voor STAN&CO zoeken wij bedrijfsruimtes van minimaal 450m2 met terras, gelegen in een horeca concentratiegebied. Voor Popocatepetl  zoeken wij bedrijfsruimtes van minimaal 350 m2 met terras, gelegen in een horeca concentratiegebied.   Voor ons Belgisch Biercafé Olivier Olivier  zoeken wij bedrijfsruimte`s van minimaal 400 m2 met een monumentale waarde. Denk hierbij aan bankgebouwen, kerken, postkantoren, notariswoningen, ziekenhuizen, fabriekshallen, etc. Ook deze locaties dienen over een terrasmogelijkheid te beschikken.

Daarnaast zoeken wij grootschalige  horecabedrijven  ter overname die gelegen zijn op zowel A1 als A2 locaties en beschikken over een terras. De mogelijkheid voor overname van groepen van bedrijven, is tevens bespreekbaar. Onze voorkeur gaat uit naar een overname inclusief het O.G. Mocht u van bovenstaande in portefeuille hebben of hierover met mij van gedachten willen wisselen, dan nodig ik u van harte uit om te reageren.
Uiteraard zullen wij de grootse discretie hanteren. Wilt u meer informatie over onze bedrijven Kijk hier  dan voor meer info.

Met vriendelijke groeten,

Ruud van Rietschoten
Algemeen Directeur
Ruud.vanRietschoten@debuutbv.nl