BookDinners

3 januari 2018

Sympathiek platform

BookDinners is hét reserveringsplatform van, voor en door restaurants. Ondernemers die zich aansluiten hebben zelf de regie over hun reserveringen, gastgegevens en marketingacties. Nog een bijkomend voordeel voor de ondernemer is dat er geen commissie per reservering betaald moet worden maar een vast bedrag per maand.

Debuut BV heeft zich onlangs aangesloten bij dit sympathieke platform waarmee de horeca minder afhankelijk wordt van externe partijen. BookDinners zorgt voor online zichtbaarheid en biedt te mogelijkheid om te reserveren bij het restaurant zelf.

Als restaurants ook een reserveringsmodule willen gebruiken zijn de kosten hoger. Maar ook hier geldt: het is een vast bedrag per maand en er wordt geen commissie betaald over de reserveringen.

Samenwerking met BookDinners

BookDinners is een samenwerking van KHN, samenwerkende Horecaketens (SHK), BookDinners, Centrum voor Publieke Innovatie (CPI), HorecaDNA en de deelnemende reserveringssoftwarepartijen.

Aanmelden

Het platform BookDinners heeft op dit moment zo’n 1700 aangesloten restaurants. Uiteraard moeten dit er meer worden; pas dan is het interessant voor gasten. Daarom kun je je tot 1 juli 2018 gratis aanmelden en kijken of het wat voor je is. Ga naar BookDinners.nl, klik op ‘restaurantaccount aanmaken’ en meld je voor 1 juli gratis aan. Daarna betaal je slechts 15,- per maand. Opzeggen is altijd mogelijk

  • Deel: